phone 

+45 56 65 47 83

  mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om G.C. Entreprise

G. C. Entreprise er en familiedrevet entreprenørvirksomhed, der er specialiseret i anlægsarbejde, særligt inden for No-Dig. Vi benytter de nyeste teknikker og materiel, og er kendetegnet ved at have et højt fagligt niveau og en stor fleksibilitet.

article-img-05

Lidt historie

G. C. Entreprise har mere end 30 år på bagen, og vi har i årenes løb gennemgået en spændende udvikling. En udvikling, der startede med traditionelt anlægsarbejde.
Det var nemlig virksomhedens primære arbejdsområde, da ægteparret Allan og Grethe Cardel startede G.C. Entreprise i Køge i 1983.

I 1994 kom sønnen Morten Cardel ind i firmaet, og han var meget optaget af de nye metoder inden for området og introducerede den opgravningsfri metode, styret underboring. Senere kom der flere opgravningsfri metoder til – pibe bursting og relining – og vi var med fra starten og markerede os hurtigt som eksperter på området. Ikke mindst i forhold til styret underboring, har virksomheden udviklet en knowhow og ekspertise, der værdsættes af bl.a. en lang række entreprenører og forsyningsvirksomheder.

Klar til fremtiden

I de senere år har en del af kunderne også efterspurgt mere traditionel opgravning i forbindelse med forskellige anlægsarbejder, så det udføres nu igen af G.C. Entreprise efter at have været mere eller mindre lagt på hylden i en årrække.

Allan og Grethe Cardel er stadig aktive, men det er Morten Cardel der står i spidsen for familiefirmaet i dag. Søsteren Christina er også en del af virksomheden, og en stor del af de omkring 20 medarbejdere har været i firmaet i rigtig mange år.

Det er ikke kun den ansatte, der udgør en solid kerne. Kunderne er også trofaste. En stor del af kundekredsen er nemlig gengangere, og vi oplever ofte at blive anbefalet via mund-til-mund.

Vi opererer hovedsageligt på Sjælland og Lolland-Falster, men har også opgaver i andre dele af landet.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. +45 56 65 47 83, eller

Skriv til os

G.C. Entreprise er:

Professionelle

Uddannelse og erfaring er vores forcer, og vi sørger hele tiden for at være opdateret på det sidste nye inden for branchen.

Ansvarsfulde

Vi gør en dyd ud af at leve op til de indgåede aftaler. Og vi er med kunden hele vejen – også hvis tingene ikke går som planlagt.

Etablerede

Vi har drevet virksomhed i mere end 30 år, og har en stabil skare af medarbejdere, der har arbejdet i virksomheden i mange år.

Anerkendte

En meget stor del af vores kunder er gengangere. Det tager vi som et skulderklap. Især fordi mange af dem vælger at anbefale os til andre.

Innovative

Med baggrund i vores høje faglige niveau er vi stand til at udtænke nye løsninger, når det er påkrævet. Og vi er naturligvis 100 % opdateret inden for vores felt.

En solid samarbejdspartner

Som en veletableret og økonomisk stærk virksomhed er vi en samarbejdspartner, der er til at regne med. Tillid og samarbejde er nøgleord for os.